Kruidengeneeskunde en wildplukken


Gastenboek

11 berichten op 3 pagina's
Kiki H
03-08-20 12:42:49
Marjolein heeft mij in 6 lessen meegenomen in de wondere wereld van kruiden. En mijn blik op al het groen om ons heen doen veranderen. Onkruid bestaat niet meer. Ook begint ik langzaam de verschillende karakters te herkennen, die Marjolein in een oogopslag ziet en waar ze met veel passie over verteld. Het lesmateriaal wat we na iedere les meegekregen vind ik goed in elkaar gezet en help enorm als steuntje in de rug om als beginner alles te kunnen onthouden en er meer feeling mee te krijgen. Ik kan niet wachten om nog meer te leren.
Marja Ulijn
26-03-20 10:07:51
Dag Marjolein,
Ik heb bij jou de voor- en najaarscursus mogen volgen en ben daardoor zozeer geïnspireerd, dat ik me heb aangemeld voor de vakopleiding, die helaas niet door jou gegeven wordt. Maar ook Yvonne kan heel bevlogen en kundig vertellen, dus dat komt wel goed. Ik hoop je in de toekomst nog vaker te ontmoeten en wens je veel succes met al je mooie werk.
Anita Timmermans
26-02-20 16:05:16
Hoi Marjolein.

Ik heb de najaarscursus gevolgd waar jij les gaf. Ik ben om, dolenthousiast kan ik niet wachten tot de voorjaarscursus begint. Jouw passie en enthousiasme voor planten en kruiden en de werking ervan werkt aanstekelijk. Bedankt voor de fijne lessen en de gezelligheid. Groetjes en tot ziens!
Jeanne Timmermans van Padua
26-02-20 16:04:04
Hallo Marjolein,
Ik heb echt genoten van de najaarscursus, vond het heel leuk en leerzaam. Je geeft les met zoveel gevoel. Ik kijk al uit naar de voorjaarscursus, en hoop bij Jou in de groep te komen !!
Paul
26-02-20 16:03:10
Leerzame cursus en gebracht door een bevlogen Marjolein. Een aanrader !
Tonen: 5  10   20