Welkom op de website van Wilde Marjolein Kruiden
Kruidengeneeskunde en wildplukken


Gastenboek

12 berichten op 3 pagina's
catherine khan
10-09-23 15:29:23
Vrijdag gestart met het eerste jaar kruidengeneeskunde. Een prachtige middag in de tuin van het Kruidenrijk. Marjolein heeft haar website doorgegeven. Zo leuk om haar kennis over planten te lezen en haar wandelingvideo te zien.
Ze stimuleert me om het komende jaar al dat moois tot me te nemen.
Dank je wel
Ellen van Geel
08-08-22 20:12:14
Een workshop met Marjolein is een feest. Je mag alle vragen stellen en ze heeft overal een antwoord op! Door haar contact met de kruiden en haar verhalen ben ik nog enthousiaster geworden.
Ik weet nu hoe ik een oliemacceraat, zalf en bodybar kan maken.
Jasmin
17-06-21 11:02:28
Volledig blanco begon ik met de cursus. Marjolein sleept je mee in de wereld van de kruidjes en hun werking. Ze zorgt voor een hele fijne balans tussen leren en doen: samen plukken in de buurt of in de kapeltuin, olie trekken, planten en hun werking leren (her)kennen. Ik heb enorm genoten en kan niet wachten op de najaarscursus!
liesbeth
13-06-21 19:39:46
Ik volgde de voorjaarscursus en heb er enorm van genoten. Marjolein weet in korte tijd heel veel over te brengen van de enorme kennis die ze heeft opgebouwd. Wat is het leuk om nu met fietsen en wandelen zoveel meer te weten van wat er allemaal langs de kant staat. En wat wordt het mooi verbonden met jezelf en krijg je de kans om het jezelf eigen te maken. Dank je wel Marjolein voor 6 heerlijk ontspannende zaterdagmiddagen. Je ziet me terug in het najaar !
Nathalie Daalderop
08-09-20 14:05:42
Hoi Wilde Marjolein,

Afgelopen zaterdag wandelde ik met je mee met de Wildplukwandeling. Wat een openbaring! De leukste biologieles ooit! En wat kun jij fantastisch vertellen: de passie spat ervan af. Over een afstand van niet veel meer dan 2 kilometer kwamen we welgeteld 30! kruiden en eetbare planten tegen! Er is een wereld voor me opengegaan. Als afsluiting dronken we heerlijke zelfgemaakte thee in jullie prachtige tuin. Nogmaals bedankt!
Tonen: 5  10   20