Welkom op de website van Wilde Marjolein Kruiden
Kruidengeneeskunde en wildplukken


Gastenboek

12 berichten op 2 pagina's
catherine khan
10-09-23 15:29:23
Vrijdag gestart met het eerste jaar kruidengeneeskunde. Een prachtige middag in de tuin van het Kruidenrijk. Marjolein heeft haar website doorgegeven. Zo leuk om haar kennis over planten te lezen en haar wandelingvideo te zien.
Ze stimuleert me om het komende jaar al dat moois tot me te nemen.
Dank je wel
Ellen van Geel
08-08-22 20:12:14
Een workshop met Marjolein is een feest. Je mag alle vragen stellen en ze heeft overal een antwoord op! Door haar contact met de kruiden en haar verhalen ben ik nog enthousiaster geworden.
Ik weet nu hoe ik een oliemacceraat, zalf en bodybar kan maken.
Jasmin
17-06-21 11:02:28
Volledig blanco begon ik met de cursus. Marjolein sleept je mee in de wereld van de kruidjes en hun werking. Ze zorgt voor een hele fijne balans tussen leren en doen: samen plukken in de buurt of in de kapeltuin, olie trekken, planten en hun werking leren (her)kennen. Ik heb enorm genoten en kan niet wachten op de najaarscursus!
liesbeth
13-06-21 19:39:46
Ik volgde de voorjaarscursus en heb er enorm van genoten. Marjolein weet in korte tijd heel veel over te brengen van de enorme kennis die ze heeft opgebouwd. Wat is het leuk om nu met fietsen en wandelen zoveel meer te weten van wat er allemaal langs de kant staat. En wat wordt het mooi verbonden met jezelf en krijg je de kans om het jezelf eigen te maken. Dank je wel Marjolein voor 6 heerlijk ontspannende zaterdagmiddagen. Je ziet me terug in het najaar !
Nathalie Daalderop
08-09-20 14:05:42
Hoi Wilde Marjolein,

Afgelopen zaterdag wandelde ik met je mee met de Wildplukwandeling. Wat een openbaring! De leukste biologieles ooit! En wat kun jij fantastisch vertellen: de passie spat ervan af. Over een afstand van niet veel meer dan 2 kilometer kwamen we welgeteld 30! kruiden en eetbare planten tegen! Er is een wereld voor me opengegaan. Als afsluiting dronken we heerlijke zelfgemaakte thee in jullie prachtige tuin. Nogmaals bedankt!
Elisah P.
05-08-20 13:32:15
Dank je voor de fijne lessen Marjolein! Ik merkte dat ik heel veel zin had in de zaterdagen, met al het moois aan informatie, geuren, kleuren en toepassingen dat we van je leerden. Veel van wat ik geleerd heb heb ik direct leren toepassen. Ook heb ik er een nieuwe hobby bij: het verzamelen van zaadjes. Want nu ik weet hoe veel moois het rijk der kruiden te bieden heeft, wil ik dit overal verspreiden. Tot een later moment!
Kiki H
03-08-20 12:42:49
Marjolein heeft mij in 6 lessen meegenomen in de wondere wereld van kruiden. En mijn blik op al het groen om ons heen doen veranderen. Onkruid bestaat niet meer. Ook begint ik langzaam de verschillende karakters te herkennen, die Marjolein in een oogopslag ziet en waar ze met veel passie over verteld. Het lesmateriaal wat we na iedere les meegekregen vind ik goed in elkaar gezet en help enorm als steuntje in de rug om als beginner alles te kunnen onthouden en er meer feeling mee te krijgen. Ik kan niet wachten om nog meer te leren.
Marja Ulijn
26-03-20 10:07:51
Dag Marjolein,
Ik heb bij jou de voor- en najaarscursus mogen volgen en ben daardoor zozeer geïnspireerd, dat ik me heb aangemeld voor de vakopleiding, die helaas niet door jou gegeven wordt. Maar ook Yvonne kan heel bevlogen en kundig vertellen, dus dat komt wel goed. Ik hoop je in de toekomst nog vaker te ontmoeten en wens je veel succes met al je mooie werk.
Anita Timmermans
26-02-20 16:05:16
Hoi Marjolein.

Ik heb de najaarscursus gevolgd waar jij les gaf. Ik ben om, dolenthousiast kan ik niet wachten tot de voorjaarscursus begint. Jouw passie en enthousiasme voor planten en kruiden en de werking ervan werkt aanstekelijk. Bedankt voor de fijne lessen en de gezelligheid. Groetjes en tot ziens!
Jeanne Timmermans van Padua
26-02-20 16:04:04
Hallo Marjolein,
Ik heb echt genoten van de najaarscursus, vond het heel leuk en leerzaam. Je geeft les met zoveel gevoel. Ik kijk al uit naar de voorjaarscursus, en hoop bij Jou in de groep te komen !!
Tonen: 5  10   20